Closed Circuit Television یا به اختصار CCTV اصطلاحا تلویزیون مدار بسته ترجمه شده و با نام دوربین مداربسته خوانده می شود. به صورت کلی می توان به آن سیستم نظارت تصویری گفت. از این سیستم برای انتقال سیگنال تصویر به نقطه ای خاص استفاده می شود. تفاوت آن با پخش تلویزیونی در این است که سیگنال آن به طور آزاد توزیع نمی شود و در یک شبکه بسته ما بین دوربین، دستگاه ضبط و نمایشگر (مانیتور یا تلویزیون) پخش می گردد. از این سیستم اغلب برای اهداف نظارتی در مناطقی نظیر بانک ها، فروشگاه ها و هر مکان دیگری که دارای نیاز امنیتی است استفاده می شود. نظارت بر اماکن عمومی با استفاده از دوربین مدار بسته در بسیاری از مناطق در سراسر جهان رایج است بسیاری از ادارات، خیابان ها و حتی خانه ها با چنین فناوری مجهز هستند. مشاغل مختلف به طور یکسان می توانند از آن برای تقویت امنیت و افزایش آرامش خاطر بهره مند شوند.

تاریخچه دوربین مداربسته
اولین استفاده رسمی از فناوری دوربین مدار بسته در کشور آلمان و در سال 1942 بود. این سیستم توسط مهندس والتر بروچ طراحی و برای نظارت بر موشک های V-2 تنظیم شد. تا سال 1949 این فناوری به صورت تجاری راه اندازی نشد. در آن سال، یک پیمانکار آمریکایی به نام وری شروع به گسترش این سیستم کرد. این سیستم های ابتدایی شامل دوربین مداربسته و مانیتور بودند و فقط برای مانیتورینگ زنده قابل استفاده بودند. آنها فاقد اجزایی برای ضبط تصاویر بودند.

F7129
در سال های بعد، دستگاه های ضبط اولیه برای کمک به حفظ تصاویر ثبت شده توسط دوربین مداربسته به بازار معرفی شدند. تصاویر بر روی نوارهای مغناطیسی VHS ضبط می شدند و تعویض آنها به صورت دستی انجام می شد که دردسرهای زیادی داشت.

دستگاه های ضبط اولیه
تحول بزرگ در تاریخ دوربین های مدار بسته هنگامی رخ داد که دستگاه های ضبط VCR در دهه 1970 به طور گسترده ای در دسترس عموم قرار گرفت. این فناوری به سرعت در سیستم های نظارتی گنجانده شد ، و روشی جدید برای استفاده از سیستم های مداربسته بود. با وجود این دستگاه ها دیگر لازم نبود که افراد به صورت 24 ساعته مشغول نظارت زنده باشند زیرا تصاویر به راحتی در حافظه  دستگاه ثبت شده و در هنگام نیاز در دسترس بود. این امر باعث محبوبیت دوربین مدار بسته در بین مشاغل مختلف گردید. با این حال ، توجه به این نکته مهم است که این راه کارها هنوز هم به حد اعلای خود نرسیده بود. نوارها به طور منظم تعویض می شدند یا از نو مورد استفاده قرار می گرفتند. اگر کاربران می خواستند برای هر مدت زمانی اطلاعات را ذخیره کنند ، مجبور بودند یک کتابخانه از نوارها را نگهداری کنند.

دستگاه های ضبط VCR
یکی دیگر از پیشرفتهای مهم در تاریخ دوربین مدار بسته در دهه 1990 رخ داد ، هنگامی که استفاده از فناوری Multiplexing در دسترس قرار گرفت. این فناوری اجازه می دهد تا سیگنال های ویدئویی از دوربین های مدار بسته مختلف در یک مانیتور ترکیب و نمایش داده شوند. به عنوان مثال ، به این معنی است که اگر یک شرکت دارای چهار دوربین امنیتی باشد ، هرکدام از این سیگنال های ویدئویی توسط مولتی پلکسر یکی شده و در یک نوار ضبط می شوند. این قدم به جلو راه حل های دوربین مدار بسته را کارآمد تر کرده و به افزایش محبوبیت آنها کمک کرده است.

استفاده از مولتی پلکسر
روی کار آمدن دستگاه های DVR
با پیشرفت در فناوری دیجیتال، دستگاه های VCR با ضبط کننده های دیجیتال با نامDVR جایگزین شدند. این دستگاه های ضبط توانستند سیستم های دوربین مدار بسته را ساده تر و کاربر پسند تر کنند. اکنون فناوری مولتی پلکسرها در این دستگاه ها ادغام شده اند ، و کار نصب و راه اندازی سیستم ها را آسان تر شده است. همچنین دستگاه های DVR نیاز به نوارهای ویدئویی را نیز برطرف کرده اند ، و سازمان ها دیگر برای ذخیره اطلاعات نیازی به جمع آوری و نگه داری نوارها ندارند.


دستگاه های NVR و دوربین های تحت شبکه
تکنولوژی به کار رفته در دوربین مداربسته در ابتدا از نوع آنالوگ بود. با پیشرفت تکنولوژی توسعه دهدگان این سیستم ها دست به ابداع فناوری با عنوان فناوری تحت شبکه زدند و دوربین هایی را روانه بازار کردند که مطابق با استانداردهای شبکه کار می کردند. اولین دوربین تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ توسط شرکت AXIS به بازار معرفی شد. در کنار دوربین های تحت شبکه، دستگاه های ضبط NVR نیز به عنوان دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه معرفی گردید. سیستم های تحت شبکه توانستند تصاویری ارائه کنند که از لحاظ کیفیت تفاوت فاحشی با دوربین های آنالوگ داشت و از این رو محبوبیت زیادی پیدا کردند.


انواع تکنولوژی دوربین مداربسته
انواع مختلفی از دوربین های مدار بسته وجود دارند که با تکنولوژی های متفاوتی تولید می شوند. هر کدام از این مدل ها مناسب برای کاربری ها و مکان های مختلفی هستند ، و خرید دوربین مداربسته متناسب با نیاز کاربر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طور کلی دوربین های مداربسته از نظر نوع تکنولژی در سه دسته زیر قرار می گیرند.

دوربین مداربسته آنالوگ
اولین دوربین های مداربسته بر پایه سیستم آنالوگ ساخته شدند و قدیمی ترین نوع دوربین مداربسته هستند. تکنولوزی به کار رفته در این دوربین ها بسیار قدیمی بوده و در حال حاضر تقریبا استفاده از آنها منسوخ شده است.

دوربین مداربسته آنالوگ HD
یک تحول بزرگ در سیستم های آنالوگ بروی کار آمدن فناوری نوین آنالوگ hd در سال های اخیر بود این سیستم ها محدودیت های دوربین انالوگ از جمله کیفیت تصویر پایین را برطرف کرده و توانستند جایگزین مناسبی برای انها باشند. انواع مختلفی از دوربین مداربسته انالوگ hd شامل آن با نام های AHD، HDTVI، HDCVI و HDSDI به بازار آمده اند.

دوربین مداربسته شبکه یا دیجیتال
همانطور که گفته شد دوربین های تحت شبکه یا دیجیتال در بستر شبکه کار می کنند این سیستم ها می توانند تصاویر و سایر اطالاعات را از طریق شبکه های کامپیوتری ارسال نمایند. استفاده از دوربین مداربسته دیجیتال یه بو صورت کلی سیستم تحت شبکه در پروژه های بزرگ توجیه اقتصادی بیشتری دارد.

دوربین هایک ویژن های ,دوربین ,مداربسته ,سیستم ,دستگاه ,ها ,دوربین مداربسته ,دستگاه های ,مدار بسته ,دوربین های ,این سیستم ,دوربین مداربسته آنالوگمنبع

آموزش انتقال تصوير هايلوك

قابلیت WDR در دوربین هایک ویژن

دوربین مداربسته چند روز ضبط می کند؟

دید در شب دوربین مدرابسته هایلوک

دوربین مداربسته گردان یا اسپیددام

دوربین مداربسته بولت

دوربین مداربسته باکس BOX

مشخصات

آخرین جستجو ها

رستا دانلود آموزش بورس در اصفهان|آموزش رایگان بورس قیمت درب شوتینگ زباله وبسایت مرکزی چت/آسان چت/کلبه چت خرید اینترنتی computer world درخواست امداد خودرو مرجع دانلود فایل